About
Entinen Diamonds and pearls, nykyinen Juulia S.


Juulia: Opiskelija & bloggaaja / 26 / Jyväskylä

Opiskelen suomen kieltä, kirjallisuutta ja kirjoittamista Jyväskylän yliopistossa. Bloggaamisen lisäksi harrastuksiini/elämäntapoihini kuuluu runojen kirjoittaminen sekä kuntoileminen.

Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2009, minkä jälkeen opiskelin vajaat kolme vuotta sairaanhoitajaksi. Koska kyseinen ala ei ollut ollenkaan minua varten, jätin koulun kesken, ja päätin viimein alkaa jahdata unelmaani kirjoittamisen parissa työskentelystä.

Rakastan valokuvaamista, runoutta, musiikkia, muotia ja pikkuista perhettämme, johon kuuluu lisäkseni avopuolisoni Sami sekä suloinen noutajamme Frida. Ilmaisen itseäni paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla, ja vihaan valehtelua, kiusaamista sekä kylmyyttä.


Blogi: Muoti / tyyli / lifestyle

Aloitin Diamonds and pearls -blogini vuonna 2011. Vuosien kuluessa blogini on kehittynyt, ja samalla kiinnostukseni muotia sekä pukeutumista kohtaan on syventynyt. Loppuvuodesta 2015 katsoin kehityksen tulleen siihen pisteeseen, että oli aika ryhtyä bloggaamaan omalla nimellä. Blogin osoite ja nimi vaihtuivat, ja samalla myös blogin sisältö muuttui hieman. Nykyään blogini on vahvasti muoti- ja tyyli-painotteinen. Mukaan mahtuu myös lifestyleä, sisustamista, kauneudenhoitoa sekä mietteitä elämästä. Tervetuloa!

Kamera: Canon EOS 1100D + Canon EF 50mm f/1,8 STM 
Comments (0)